dimecres, 11 de juliol del 2012

TRANSPYR 2012 (9 de 9)

REFLEXIONS GENERALS

Ha estat una molt bona experiència, un repte important, repte que és necesari estar preparat físicament i mentalment. Aixecar-te cada dia a les 6 del matí i pensar que t'esperen 90km o 100 km o 130 km, espanta a molta gent. Si hi sumem que dormim a sobre un matalàs a poliesportius amb 200 persones més, i que mai hem dormit 7 hores seguides.

Tinc clar que durant 8 dies hem estat uns privilegiats, ha estat un luxe fer el que hem fet. L'única feina del dia era pedalar i pedalar.


La Transpyr Camp dona caliu, les interrelacions dels ciclistes, els comentaris constants entre nosaltres, les coneixenses que hem fet, gent de tot arreu desde Sudàfrica, Holanda, Polonia, Portugal, Anglaterra, Italia.... de totes parts de l'estat espanyol, però els que hi havien més, són catalans i bascos. En 8 dies pots arribar a conèixer una persona, i n'hem conegut moltes, algunes molt agradables, altres no tant, simpàtiques, altres pedants,... igual com la vida del dia a dia.

Els paisatges ha estat espectaculars, veure com els Pirineus van canviant, de la zona més àrida, a la més pedregosa i fins a la més verda. Veure el contrast del clima Mediterrani, amb el del clima Atlàntic. Els canvis de la Natura, arbres robustos i secs, fins a arbres més baixos i més verds, veure un sotabosc de bruc i veure un sotabosc de falgueres. Hem palpat sobre el terreny els canvis de la Natura.


No m'han agradat gens els trajectes. M'explico. Pels llocs on hem passat crec han estat els adequats, amb bones rutes i bons paisatges, buscant ports de muntanya...però...nosaltres que som senglars, que les pistes de terra només les fem servir per anar de corriol a corriol, doncs ens hem trobat que hi han excessius kms per carrtera asfaltada i pista sense cap complicació tècnica. Es pot entendre pel fet que per fer gran volum de kms diaris es necesiten aquest tipus de terreny, però jo sóc del parer que si hem de tardar 3 hores més per fer passar el recorregut per llocs més tècnics, fem-ho.

Els avituallaments fluixos, al final t'acostumes, però crec que la beguda fresca no hauria de faltar mai, vaja ho trobo indispensable. Si us plau Coca-Cola!!!! Crec que també hi haurien d'haver barretes i gels energètics.

M'ha agradat l'organització, molt bé, tot super control.lat i sempre molt amables amb els ciclistes.

La pregunta final...ho tornaria a fer???  No, però.......

5 comentaris:

  1. Eiva: Felicitats per repte aconseguit. Ja us pasaré les fotos que us vaig fer cada vegada que anvem devant vostre..je je!!

    ResponElimina
  2. Felicitats!!! jo de gran voldria ser com vosalatres... jejeje però per ara, em conformaré amb alguna marxa!!

    ResponElimina
  3. Eeeiii nano, no ha passat una setmana i sembla que fagi un mund de dies...ja pensat en la propera bestiesa, serà que no m´enrecordo del mal al genoll i les llagues al cul....em va agradar molt coneixer l´Eduard, un paio que per fer pena es va pintar un tato a la cama...QUIN COLLONS QUE TENS!!
    ets com el teu germà, bona gent de bona pasta de bon pais.
    Felicitats company!

    ResponElimina
  4. Pere: que cabrooooonnnn, encara tinc el sustu que quan ens vares passar a la baixada d'asfalt. Que vagi be les 25H, jo estava inscrit per individual pero...no trobo cangurs!!
    Sandra: tu segueix aixi, que se que fas molts kms I per l'any vinent t'ho pots proposar
    Josep Maria: Un plaer, ei que la cicatriu me la tapaba precisament per evitar aixo!!! Quan passi per ca teva demanare per tu, per reclamr descompte!!!!jejejeje

    ResponElimina
  5. Felicitats Dudu, veig que ja hi tornes i amb molta força. Me'n alegro molt!

    ResponElimina